alle kategorier

Forside>Produkter>Supercapacitor Test Series

5831
202305241137539622
202305241137590872
202305241138029797
202305241138077278
202305241138132278
N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester
N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester
N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester
N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester
N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester
N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester

N5831 Series Distributed Supercapacitor Module Kapacitans & DCIR Tester


N5831-serien er specielt udviklet af NGI til R&D og produktion af superkondensatormoduler. N5831 giver nøjagtige målinger for elektriske parametre såsom opladningskapacitans, afladningskapacitans, opladning af DCIR, afladning af DCIR, energikonverteringseffektivitet, cykluslevetid osv. Den understøtter også flere testmetoder, som giver brugerne mulighed for at vælge efter deres behov.

N5831 pc-applikationssoftware understøtter tilpasning. Brugere kan tilpasse testfilerne i henhold til testproceduren. Testresultaterne kan gemmes i database ogeksporteres i formaterne Excel og JPG.

Del til:
Hovedtræk

●Spændingsområde: 0-200V

●Strømområde: 0- 1200A

●Overgangshastighed fra CV til CC op til 1ms

●Høj målenøjagtighed

●Brugerdefineret testproces

●Redigerbar testprocedure for at forbedre konfigurationseffektiviteten

●Samplinghastighed op til 1ms

●Understøtter forskellige DCIR-testmetoder

●Indstilbar sorteringsfunktion til forskellige specifikationer

●Standard 19 tommer chassis

Anvendelsesområder

R&D, produktion og kvalitetskontrol af superkondensator

●Supercapacitor materiale forskning

●Andre relaterede områder af superkondensator

Funktioner og fordele

Forskellige modeller og specifikationer for at imødekomme forskellige behov

1) Spændingsområde: 0-200V, strømområde: 0-1200A, effektområde: 0-200kW.

2) Modulært design, strømtilpasning tilgængelig.

3) Forskellige testarmaturer og bredt dækket effektområde til at understøtte både celler og moduler test.

4) Spændingsudgangsnøjagtighed: 0.05%, strømudgangsnøjagtighed: 0.05%.


Højfrekvent prøvetagning for at forbedre målenøjagtigheden

Spændings- og strømsamplinghastigheden er op til 1ms. Den høje samplingshastighed giver mulighed for nøjagtig kapacitansberegning.


Forskellige testarmaturer for at imødekomme forskellige testkrav

N5831-serien giver fire valgfrie typer testarmatur. Knævetypen er universal armatur, velegnet til forskellige cylindriske batterier. Den anden type er krokodilleklemme, velegnet til videnskabelig forskning (inklusive til højstrømsudstyr). Eventuelle specialformede batterier til forskningsformål kan fastspændes ved at føre opladnings- og afladningselektroderne og måleelektroderne ud. Den tredje type er speciel tekstur til polymerbatterier. Den fjerde type er speciel tekstur til knapbatterier.


Hurtig respons under opladning til afladning

N5831 er designet med præcisionskredsløb for at sikre hurtig og præcis opladnings- og afladningsovergang. Under opladningsprocessen er der ingen overopladning under CC-opladning, der konverteres til CV-opladning, hvilket kan beskytte DUT mod at blive beskadiget.

N5831 har funktionerne til problemfri overgang fra CV-opladning til CC-opladning og op til 1 ms samplingshastighed, som kan opfylde testkravene i QC/T 741, seks-trins metode og opladning-til-afladningsmetode for DCIR.

下载

Fire-elektrode måling for at reducere målefejl

De medfølgende testarmaturer er med 4 elektroder. To udgangselektroder bruges til at levere teststrøm, og to måleelektroder bruges til at måle batterispænding. Multielektrodemåling forbedrer ikke kun målenøjagtigheden, men understøtter også referenceelektrodetest, som er velegnet til forskning i elektrodematerialer.


Flerkanals temperaturoptagelse

N5831-serien understøtter 16-kanals temperaturopsamling, som er velegnet til forskellige NTC'er (Negative Temperature Coefficient), opfylder behovene for realtidsovervågning af superkondensatormodulets interne temperatur og sikrer sikkerheden og stabiliteten under testen.


Ansøgning software

1) N5831-softwaren vedtager et platformdesign, som giver brugerne mulighed for at tilpasse testprocessen i overensstemmelse med deres krav.

2) Kontorlignende interface, uafhængig visning af hver kanal, understøttende spændings- og strømbølgeformgenerering og resultatvisning i tabelform gør denne professionelle software multifunktionel og nem at bruge.

3) N5831 er designet med strømbegrænsningskredsløb og har hurtig respons, som kan forhindre N5831 i at blive beskadiget på grund af overstrøm.

4) N5831 anvender afskærmningsteknologi, som har bred tilpasningsevne til barske testmiljøer og forbedrer anti-interferensevnen.

下载 (1)下载 (2)


Kapacitans test

N5831 kan måle opladningskapacitansen og afladningskapaciteten for superkondensatoren. Testmetoden er som følger: oplad eller aflad den målte superkondensator under CC-tilstand, optag tid og spænding under opladning eller afladningsprocessen, og beregn kapacitansen ved at beregne spændingshastigheden og tiden under processen.

Brugere kan vælge spænding og tid til beregning i henhold til forskellige målestandarder, såsom IEC.

1687837852187

DCIR test

N5831 understøtter en række DCIR-testmetoder: multi-puls, enkelt-puls, ladning-til-afladning, seks-trins test og IEC-test, som kan opfylde de fleste brugeres testbehov. NGI kerneteknologi sikrer, at der opnås meget nøjagtige resultater i forskellige testmetoder.

下载 (6)

Livstest

N5831 kan måle superkondensatorens fysiske parametre under den gentagne op- og afladningsproces og udtrække dens dæmpningskurver. Ved at analysere parametrene og kurverne kan brugere opnå superkondensatorens forventede levetid i forskellige applikationsmiljøer, opladnings- og afladningscyklusser og ydeevneindeks på forskellige stadier. Livstestresultater kan bruges til at forbedre materialer, håndværk, opbevaring og mange andre links.

下载 (7)


Database
Forespørgsel

Hotte kategorier