alle kategorier

Forside>Produkter>DC elektroniske belastninger

N6900
N6900
N6900
N6900
N6900
N6900
N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning
N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning
N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning
N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning
N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning
N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning

N6900 Series Enkeltkanals højeffekt DC elektronisk belastning


N6900 serien er udviklet på baggrund af NGIs mangeårige erfaring med test af strømforsyning, batteri, generator og superkondensator. Det er med høj nøjagtighed, høj pålidelighed og høj omkostningsydelse.

I henhold til funktionerne i højspændings- og effekt DC elektroniske belastninger med komplekse strukturer, barske driftsmiljøer, høje krav til pålidelighed og ubekvem vedligeholdelse, har NGI foretaget en række optimeringer baseret på den internationale avancerede teknologi.

Del til:
Hovedtræk

Effektområde: 0-51kW

●Voltage range: 0-120V/0-600V/0-1000V/0-1200V

●Strømområde: 0-2000A

●Betjeningstilstande: CC/CV/CR/CP

●Forbigående overbelastningskapacitet

●CR/CP-funktion understøttet af hardware

●Spænding/strømnøjagtighed: 0.05%+0.05%FS

●Ladetest, Afladningstest og OCP test

●Redigerbar stignings- og faldhastighed

●Simulering af kortslutning

● Programmerbar sekvenstestfunktion (SEQ), op til 100 grupper sekvensfiler, op til 50 trin pr. fil

●Redigerbar Von/Voff

●Omfattende MOS-beskyttelse

●Multiple beskyttelse: OCP, OVP, OTP, OPP og advarsel om omvendt polaritet

●Analog programmeringsgrænseflade (APG), aktuel overvågningsgrænseflade og fjern/lokal triggerfunktion

●Flere kommunikationsgrænseflader: LAN/RS232/CAN

Anvendelsesområder

● Generator
● Ladestation
● Industriel/server strømforsyning
● Kommunikationsstrømforsyning
● Batteripakke
● Kondensatormodul
● Højstrømsrelæ
● Energilagringssystem

Funktioner og fordele

Design med høj pålidelighed
N6900-serien har et omfattende MOS-beskyttelseskredsløb. Uanset hvor meget MOS er beskadiget, vil det ikke forårsage kortslutning mellem den positive og negative polaritet eller den positive polaritet og styrekredsløbet. Skaden på nogle MOS'er fremskynder ikke skaden på andre, som kan bruges kontinuerligt

Ved distribueret design er det nemt at udskifte eller tilføje strømmoduler og er praktisk til vedligeholdelse og strømudvidelse.

N6900 er designet med effektbegrænsningskredsløb og har hurtig respons, som kan forhindre belastningen i at blive beskadiget på grund af overstrøm.

N6900 anvender afskærmningsteknologi, som har bred tilpasningsevne til barske testmiljøer og forbedrer anti-interferensevnen.

N6900 Series distribueret højeffekt DC elektronisk belastning

Kortslutningssimulering
N6900-serien understøtter to tilstande til kortslutning: manuel og lås.

Manuel: N6900 vil blive kortsluttet, når der trykkes på kortknappen. Den stopper med at kortslutte, når knappen slippes. Manuel tilstand er velegnet til fejlfinding eller R&D, og ​​undgår måleulykker på grund af fejlbetjening.

Lås: N6900 vil blive ved med at kortslutte, når der trykkes på kortknappen. Den stopper med at kortslutte, når der trykkes på knappen igen. Låsetilstand er velegnet til langvarig kortslutningstest.

Dynamisk tilstand

N6900-serien giver tre muligheder for dynamisk: kontinuerlig, skifte og puls. Den dynamiske hastighed er op til 20 kHz og kan justeres. Denne funktion bruges ofte til at teste strømforsyningens forbigående ydeevne, ydeevne til beskyttelse af batteribeskyttelseskort og batteripulsopladning.

图片微 信 截图 _20220621135222

图片


Transient over-power loading kapacitet

I forbigående højeffektapplikationer behøver brugerne ikke at vælge modeller i henhold til Max. strøm. Tag for eksempel en opstartssimulering af DC-motorer. Den transiente effekt ved opstart er normalt flere gange af den nominelle effekt. Det kan også teste den forbigående overbelastningsydelse af strømforsyninger og den forbigående højeffektafladning af strømbatterier.

Justerbar CV loop feedback hastighed

Forskellige spændingsresponshastigheder er påkrævet i forskellige strømapplikationer. Når den elektroniske belastning ikke stemmer overens med strømforsyningen i responshastighed, vil det reducere målenøjagtigheden og endda forårsage mislykkede test. På både LCD og applikationssoftware giver N6900 tre muligheder for spændingsresponshastighed: høj, medium og lav, som kan matche forskellige strømforsyninger. Det kan ikke kun forbedre testeffektiviteten, men også reducere omkostningerne.

图片

Auto test funktion

Autotesten kan bruges til at simulere bølgeform. Denne funktion kan forbedre testeffektiviteten og kan opnås med SEQ-funktionen i menuen. Redigering af op til 100 sekvensfiler understøttes. Hver fil kan understøtte 50 trin.

图片

OCP (overstrømsbeskyttelse) test

Under OCP-testen vil N6900 indlæse under CC-tilstand og kontrollere, om DUT-spændingen er lavere end cut-off-spændingen. Hvis lavere, vil N6900 registrere den aktuelle belastningsstrøm som testresultat og lukke indgangen for at stoppe testen. Hvis DUT-spændingen er højere end cut-off-spændingen, vil N6900 øge belastningsstrømmen, indtil DUT-spændingen er lavere end cut-off-spændingen, eller den når Max. belastningsstrøm.

图片

Eksterne grænseflader

Ekstern programmering

Brugere kan styre belastningsspænding og strøm via ekstern analog indgang. 0-10V input gennem den eksterne programmeringsgrænseflade svarer til 0-fuldskala output på belastningen.

图片

Nuværende overvågning

0-10V analog udgang på strømovervågningsudgangsterminalen svarer til 0-fuld skalastrøm. Brugere kan bruge et voltmeter eller oscilloskop til at overvåge den aktuelle variation.

图片

Tilsvarende seriemodstandstest (ESR) (valgfrit)

ESR er en hovedparameter for batteri eller superkondensator. N6900-serien tilbyder professionel ESR-målingsfunktion, som kan understøtte flere målestandarder og har fordelene ved nøjagtige resultater og stabile gentagne resultater.

ESR-målingsfunktionen absorberer strøm fra DUT i CC-tilstand. Når strømmen ændres, kan det interne NGI-modstandsfølende kredsløb nøjagtigt fange spændingsfaldet af DUT og beregne ESR-værdien.

Opladnings- og afladningstest
Brugere kan indstille forskellige betingelser på frontpanelet for at opfylde deres testkrav. For eksempel, når batterispændingen er lavere end startspændingen, begynder den interne tæller i N6900 at tælle. Tælleren holder op med at virke, indtil batterispændingen falder til afskæringsspændingen.

N6900 Series distribueret højeffekt DC elektronisk belastning

N6900 Series distribueret højeffekt DC elektronisk belastning

Database
Forespørgsel

Hotte kategorier