alle kategorier

Forside>Produkter>Batterisimulatorer

1
202305050944309776
202305050944434152
202305050944523371
202305050945000402
N8331-serien med høj nøjagtighed multikanals batterisimulator
N8331-serien med høj nøjagtighed multikanals batterisimulator
N8331-serien med høj nøjagtighed multikanals batterisimulator
N8331-serien med høj nøjagtighed multikanals batterisimulator
N8331-serien med høj nøjagtighed multikanals batterisimulator

N8331-serien med høj nøjagtighed multikanals batterisimulator


N8331 er en programmerbar batterisimulator med lav-effekt, multi-kanal og høj nøjagtighed. Den kan også bruges som en flerkanals DC-strømforsyning med høj nøjagtighed. N8331 standalone understøtter op til 24 kanaler. Hver kanal er isoleret. Brugere kan indstille spænding og strøm for hver kanal på NGI standard applikationssoftware, som er nem at bruge og kan opfylde behovene i multi-kanal, multi-parameter og komplekse testmiljøer. N8331 applikationssoftware understøtter multi-kanal batch drift. Data og grafer for hver kanal kan vises. Samtidig understøttes dataanalyse og rapportfunktioner.

Del til:
Hovedtræk

Spændingsområde: 0-5V/0-6V

Spændingsnøjagtighed: 0.6mV

Spændingsbølgestøj ≤2mVrms

Enkelt enhed med op til 24 kanaler, hver kanal isoleret

Professionel applikationssoftware med dataanalyse og rapport

Current range: 0-1A/0-2A/0-3A

μA niveau strømmåling

LAN-port og RS485-interface

Anvendelsesområder

BMS/CMS test for nyt energikøretøj, UAV og energilagring

Bærbar forbrugerelektronik R&D og produktion, såsom mobiler, bluetooth-øretelefoner osv.

Kalibrering af spændingsopsamlingsenhed, såsom brændselscellespændingsmonitor


Funktioner og fordele

Ultrahøj integration, enkelt enhed med op til 24 kanaler

N8331-serien anvender et standard 19-tommer 2U-chassis med op til 24 kanaler i en enkelt enhed. Hver kanal er isoleret. Én enhed kan understøtte 24-stationstest samtidigt, hvilket i høj grad reducerer de anvendte instrumenter og forbedrer testeffektiviteten.

下载

μA-niveaustrømmåling, der understøtter statisk strøm og beskyttelsesparametertest

N8331-serien er med høj nøjagtighed og opløsning. Den aktuelle opløsning er op til 0.1μA. Spændingsopløsningen er op til 100μV. I standbytilstand er der stadig strøm på μA-niveau i den elektroniske komponent. Den ultrahøje strømopløsning kan teste den statiske strøm. I mellemtiden kan 100μV opløsning imødekomme den høje efterspørgsel af beskyttelsesparametretest af opladnings- og afladningsplade.


Serieforbindelse tilgængelig for at simulere batteripakkens driftstilstand

Når du simulerer flere strenge af battericeller, understøtter N8331 forbindelse af flere enheder i seriel tilstand. Brugere kan realisere fjernbetjening og andre automatiske test på applikationssoftwaren.

下载 (1)

Fire-wire sense for at sikre målenøjagtighed

For at sikre nøjagtig spændingsmåling anvender N8331 fire-leder systemforbindelse, det vil sige, at to ledninger bruges til spændingsudgang, og de to andre bruges til at måle DUT-spændingen direkte. Spændingstabet forårsaget af ledningsmodstanden fra N8331 til DUT kan elimineres ved firetrådsføling.

下载 (2)

Ansøgning -BMS-test

System introduktion

BMS (batteristyringssystem) er en enhed, der bruges til at udføre sikkerhedsovervågning og effektiv styring af batteripakker og forbedre batteriserviceeffektiviteten. For elektriske køretøjer kan BMS effektivt kontrollere opladning og afladning af batteripakken, hvilket kan øge udholdenhedens kilometertal, forlænge levetiden, reducere driftsomkostningerne og sikre sikkerheden og pålideligheden af ​​batteripakken. BMS er blevet en af ​​de væsentlige kernekomponenter i elektriske køretøjer. For at sikre korrekt drift er det nødvendigt at teste BMS grundigt.

下载

System Architecture

NGI BMS testplatform anvender det modulære design. Den består af batterisimulator med høj nøjagtighed, temperatursimuleringsenhed, opladnings- og afladningsstrømsimuleringsenhed, højspændingsstrømforsyning, IO-detektionsenhed, isolationsdetektionsenhed, BMS-signal og tænd/sluk-detektionsenhed, CAN-kommunikationsenhed, softwarekontrolsystem, osv. Systemet kan levere tilpasning på Li-on batteristrenge i henhold til kundernes behov og generere datarapporter. Systemet er meget integreret, praktisk og effektivt og understøtter udvidelse og opgradering.


Test elementer

下载 (15)

Database
Forespørgsel

Hotte kategorier